This website requires JavaScript.
Mobile navigation
Інтернет-магазин коміксів та фігурок - Worldofcomics
Інтернет-магазин коміксів та фігурок - Worldofcomics
+380 93 448 76 20
0
+380 93 448 76 20
Людина-мураха та Оса: Квантоманія

Людина-мураха та Оса: Квантоманія

22.02.2023

Вступ

17 Лютого у США відбулась прем'єра нової частини пригод Людини-мурахи та Оси під назвою "Людина-мураха та Оса: Квантоманія" Це вже тридцять друга стрічка в рамках Кіновсесвіту Marvel (КВМ) і перша стрічка п'ятої фази даного кіновсесвіту.

Я вже встиг подивитись його і ось вам мої перші враження.

Загалом - фільм сподобався.

Ніколи такого не відчував, але цього разу фільм давав багато «вайбів». Інколи мені здавалося, що я дивлюся Вартових Галактики. Багато локацій, все дуже кольорове, дивні та незвичайні персонажі. З іншого боку, моментами було таке враження, що я дивлюся Зоряні Війни. Напевно це через велику кількість локацій та сцен боротьби.

Це вже важче пояснити, тому я залишу цей тезис тут, а люди, які вже подивилися, або планують дивитися, напевно мене зрозуміють (хочу вірити). 

З плюсів можу виділити:

1. Загальний настрій фільму

Дуже легкий фільм, по класиці всіх частин Людини-Мурахи. Достатньо жартів, немає сильно напружених моментів.

2. Маштаб наступних проектів.

Масштаб, який відкривається після цього фільму (і після багатьох останніх фільмів Марвел) дуже великий. Це прямо інтригує. Поки що, як на мене, Марвел непогано реалізує проекти. Звісно ж, не від кожного фільму чекаєш ефект, як колись від Месників та інших легендарних фільмів, але останні релізи Марвел непогані.

3. Потенціал Канга.

Мені здається, що у Канга в КВМ є великі можливості. Конкретно у цьому фільмі він себе проявив на 7/10 (може навіть трішки менше), але це поки що нічого не означає. Персонаж крутий, актор, який супер виконує свою роль. Майбутнє Канга залежить від фанів і від самої студії Марвел. Зрозуміло, що якщо фани будуть добре відгукуватись про Канга, у Марвел не буде простору для помилки.

З мінусів - МОДОК.

Загально кажучи, це був той персонаж, з якого сміявся весь зал протягом фільму. Це плюс. Але я не просто так додаю його в «-».

Головна причина, чому я так вважаю, це те, що йому приділили дуже мало уваги. Не показали повністю хто він такий, який у нього потенціал. Студія показала його дуже епізодично. Це не залишає фанатам простору для фантазування.

Ви запитаєте в мене: чому ти розповів тільки про 1 мінус цього фільму. Я теж про це подумав, поки писав пост і зрозумів, що фільм настільки легкий, що він не змусив мене в моменті думати, що мені в ньому щось не подобається. Так, МОДОКа не дотягнули. Можливо деяким фанатам хотілося б більше «загадки» у фільмі (інтрига і тд). Але не варто забувати, що у цьому фільмі нас знайомлять з Кангом (так-так, він був у «Локі», але, все ж таки, саме у цьому фільмі в нього дебют).

Висновок

На мою думку, фільм вийшов крутим. Студії є куди рухатися, адже в них є злодій, якого можна дуже круто показати глядачам.

Нагадаю, що Марвел дуже багато разів казали, що Канг - наступний Танос, але навіть краще. Я не думаю, що Марвел просто розкидаються словами. Впевнений, що в них є дуже багато планів на майбутнє.

 

Оцінка - 8/10 (хотів би навіть більше поставити).  Враження - дуже-дуже рекомендую. 

P.S. Не виходіть із залу одразу після фільму: в кінці дві сцени. Всі можливі види товарів по всесвіту Марвел ми зможете знайти на нашому сайті тут

Приємного перегляду та покупок на нашому сайті🙂

 

Автор - Ален Бровді.
Спеціально для World of Comics